top of page

100% effectief

Volledig circulair

Volledig Belgisch product

Akoestische Inrichting

Een goede akoestische inrichting is belangrijk voor elke professionele omgeving die streeft naar optimale prestaties en comfort. Bij Re-sound begrijpen we dat de juiste akoestische inrichting niet alleen de geluidsbeleving verbetert, maar ook de algehele productiviteit en het welzijn van medewerkers. Wanneer jouw inrichting op punt staat, verminderen de storende geluiden en wordt er een aangename werksfeer gecreëerd die concentratie en effectieve communicatie bevordert.

Verbeter vandaag nog jouw ruimte

Solid

&

Divide

Akoestisch wandpaneel

Akoestisch wandpaneel, gemakkelijk te installeren en met nog meer impact.

Akoestisch tussenscherm

Akoestisch tussenscherm, gemakkelijk op te zetten en flexibel te gebruiken.

Het belang van een optimale akoestische inrichting

Een optimale akoestische inrichting is onmisbaar om een ideale werkomgeving te creëren. Onze akoestische oplossingen zijn divers en ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Geluidspanelen zijn een fundamenteel onderdeel van onze aanpak, die storend geluid effectief dempen. Daarnaast bieden onze akoestische wandpanelen en akoestische scheidingspanelen extra mogelijkheden om de geluidscontrole binnen jouw ruimte te finetunen. Plafondpanelen complementeren de inrichting door geluiden te absorberen die anders in de ruimte zouden weerkaatsen. Onze visie is om elke kantoorruimte om te toveren tot een akoestisch geoptimaliseerde omgeving waarin iedereen zich kan focussen en excelleren.

Witruimte, rust en stilte

van de 10 werknemers stoort zich aan achtergrondgeluiden op kantoor

de meest effectieve Akoestische oplossingen 

100% effectief

Onze akoestische panelen zijn enorm effectief. Dankzij de juiste materialen en verbindingen worden de inkomende geluidsgolven zo goed als mogelijk geabsorbeerd. Dit wil zeggen dat je tot wel 5 keer effectiever zijn dan de traditionele akoestische panelen. Minder kosten voor jou en minder materiaal voor de planeet: een win-win situatie!

Volledig circulair

Onze panelen bestaan uit een basismodule met telkens een mooie hoes in een kleur naar keuze. Heb je de panelen of de hoes niet meer nodig? Stuur ze dan terug en wij hergebruiken of recycleren ze. Zo werken wij volledig circulair. Geen verspilling en milieuvervuiling.

Belgische kwaliteit

Onze akoestische toepassingen worden met de grootste zorg ontworpen. Maar dat is het halve werk, zowel onze R&D als de volledige productie gebeurt in België. Zo maken we er een lokaal verhaal van en kunnen we garanderen dat alles eerlijk en kwalitatief wordt geproduceerd.

Verbeter vandaag nog jouw ruimte

Is het tijd om de akoestische kwaliteit van jouw kantoor naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ontdek hoe een op maat gemaakte akoestische inrichting jou kan helpen een serene en productieve werkplek te creëren. Laat ons jou helpen het potentieel van jouw werkruimte volledig te benutten.

Onze klanten:

Contactformulier

schrijf je in op de nieuwsbrief
en kom alles over resound als eerste te weten!

bottom of page