top of page

100% effectief

Volledig circulair

Volledig Belgisch product

Plafondpanelen

Plafondpanelen zijn een belangrijk element in de strijd tegen geluidsoverlast en voor het verbeteren van de akoestiek in elke ruimte. Bij Re-sound specialiseren we ons in het leveren van hoogwaardige plafondpanelen van volledig Belgische makelij. Deze panelen zijn ontworpen om geluid effectief te absorberen, waardoor echo's en andere storende geluiden worden verminderd.

Verbeter vandaag nog jouw ruimte

Solid

&

Divide

Akoestisch wandpaneel

Akoestisch wandpaneel, gemakkelijk te installeren en met nog meer impact.

Akoestisch tussenscherm

Akoestisch tussenscherm, gemakkelijk op te zetten en flexibel te gebruiken.

De voordelen van plafondpanelen voor jouw ruimte

Plafondpanelen zijn bijzonder nuttig om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Ze dragen bij aan een betere geluidsabsorptie en zorgen voor optimale geluidsdemping. Dit maakt ze ideaal voor kantoren, vergaderzalen en andere zakelijke omgevingen waar helderheid van geluid essentieel is. Onze akoestische behandelingen met plafondpanelen verzekeren je van een ruimte waarin elke conversatie, presentatie of brainstormsessie ongestoord kan plaatsvinden. Bovendien zijn onze panelen 100% circulair, wat betekent dat ze volledig recycleerbaar zijn na gebruik, of we ze gewoon hergebruiken, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Witruimte, rust en stilte

van de 10 werknemers stoort zich aan achtergrondgeluiden op kantoor

de meest effectieve Akoestische oplossingen 

100% effectief

Onze akoestische panelen zijn enorm effectief. Dankzij de juiste materialen en verbindingen worden de inkomende geluidsgolven zo goed als mogelijk geabsorbeerd. Dit wil zeggen dat je tot wel 5 keer effectiever zijn dan de traditionele akoestische panelen. Minder kosten voor jou en minder materiaal voor de planeet: een win-win situatie!

Volledig circulair

Onze panelen bestaan uit een basismodule met telkens een mooie hoes in een kleur naar keuze. Heb je de panelen of de hoes niet meer nodig? Stuur ze dan terug en wij hergebruiken of recycleren ze. Zo werken wij volledig circulair. Geen verspilling en milieuvervuiling.

Belgische kwaliteit

Onze akoestische toepassingen worden met de grootste zorg ontworpen. Maar dat is het halve werk, zowel onze R&D als de volledige productie gebeurt in België. Zo maken we er een lokaal verhaal van en kunnen we garanderen dat alles eerlijk en kwalitatief wordt geproduceerd.

Verbeter vandaag nog de akoestiek

Is het tijd om de akoestiek in jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Neem dan geen genoegen met minder en kies voor de geavanceerde geluidspanelen van Re-sound. Vraag een offerte aan en ontdek hoe onze plafondpanelen jouw werkruimte kunnen transformeren in een oase van rust en productiviteit. Laat je werknemers het verschil ervaren dat professionele akoestische oplossingen kunnen maken.

Onze klanten:

Contactformulier

schrijf je in op de nieuwsbrief
en kom alles over resound als eerste te weten!

bottom of page