top of page

Onze visie

Circularity made simple

Re-sound: Akoestiekverbetering op een duurzame en stijlvolle manier. Wij hanteren een milieuvriendelijke en sociale werkwijze om zo een pionier te zijn in een circulaire toekomst.

Hoe ondernemen wij circulair?

Als circulair bedrijf kiezen wij resoluut voor lokale leveranciers die duurzame materialen kunnen aanbieden. Zo zijn onze stoffen gerecycleerd uit post-consumer restromen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat centraal in onze denk- en werkwijze. De materialen zijn daarom ook geproduceerd en geassembleerd in België en Nederland. Ons kantoor is ook deel van onze strategie, zo werken we op 100% groene stroom, minimaliseren we de hoeveelheid afval zowel tijdens als na de productie en nemen we afgeschreven producten terug om zo de materialen te hergebruiken of op de juiste manier te recycleren. Zo zorgen we ervoor dat de materialen opnieuw de groene cirkel kunnen afgaan. 

 

We proberen een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk na te laten op de wereld en onze sector. Resound streeft ernaar pionier te zijn in zijn sector door het circulaire werking hoog in het vaandel te dragen.

akoestiekverbetering op milieuvriendelijke manier
bottom of page