top of page

Close the lp

Bij Resound hechten we enorm veel waarde aan het leveren van een positieve bijdrage op zowel ecologisch als maatschappelijk vlak. Onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (CSR) is diep verweven in al onze bedrijfsactiviteiten.

Of het nu gaat om het volledig circulaire ontwerp van onze producten of de strategische partnerschappen die we aangaan, zoals die met bedrijven zoals Van de Velde, we streven altijd naar vooruitgang.

Om onze duurzame inspanningen helder te structureren, maken we gebruik van de Sustainable Development Goals, kortweg SDG's, die zijn ontwikkeld door de Verenigde Naties. Dit raamwerk stelt ons in staat om een onafhankelijke evaluatie van onze onderneming te maken, waarbij we kunnen vaststellen waar we staan en waar er nog mogelijkheden zijn voor verbetering.

In de praktijk richten we onze focus specifiek op 8 van de 17 Sustainable Development Goals (SDGs):

Circulair, what’s in a name?

Bij Resound gaan we all-in op circulariteit. We gebruiken alleen duurzame of gerecyclede materialen voor onze akoestische panelen, die daarbovenop volledig in België worden gemaakt. Wanneer de panelen niet meer nodig zijn, nemen wij ze gewoon terug en hergebruiken, refurbishen of recycleren we alle materialen met behoud van de waarde.

Wij zorgen ervoor dat na een grondige check alle materialen een tweede leven krijgen in nieuwe producten of op de juiste manier worden gerecycled. Simpelweg een stap naar een duurzamere, circulaire aanpak van productie en hergebruik.

milieuvriendelijk

We walk our talk.

DSC_9011.jpg

made with recycled and organic materials

GAUTHIER_CANON-52.jpg

made for disassembly

Image by Alexander Grey

for
people and planet

stepper-motor-3704184_1280_edited.jpg

reuse

over and over again

sustainable supply chain

reproductive-health-supplies-coalition-i2I0_u98Rh4-unsplash_edited.jpg

Every step of the way

invulform

ARTIKEL TERUGZENDEN 

Wil je zelf een artikel terugsturen of binnenbrengen? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar

circular@re-sound.be
en we zorgen ervoor dat het in orde komt!

Bedankt voor de inzending!

Online Magazine Office
bottom of page