top of page

Close the lp

Bij Resound vinden we het enorm belangrijk om zowel op ecologisch als maatschappelijk vlak ons steentje bij te dragen. Onze CSR initiatieven zitten dan ook verweven in onze bedrijfsvoering. 

Van het volledig circulair ontwerp van onze producten tot de partnerschappen die we met bedrijven zoals Van de Velde hebben, we denken altijd een stap verder.

Om dit duidelijk te kaderen maken we gebruik van de Sustainable Development Goals, of kortweg SDG's, die de Verenigde Naties hebben ontwikkeld. Dit kader zorgt ervoor dat we een onafhankelijke blik om onze onderneming kunnen werpen om te zien waar we staan en waar er nog verbeterkansen zijn.
 

Concreet zetten we sterk in op 8 van de 17 Sustainable Development Goals (SDGs):

Circulair, what’s in a name?

Resound werkt volledig circulair. Wij streven ernaar enkel duurzame of gerecycleerde grondstoffen te gebruiken voor onze akoestische panelen. De productie gebeurt volledig in België. Bovendien zorgen we dat alle 'afgedankte' goederen hergebruikt worden. Is je module aan vervanging toe? Of heb je het product niet meer nodig? Dan kan je de panelen gewoon naar ons terugsturen of bij ons binnenbrengen.
 

Stuur jij de producten naar ons terug? Dan zorgen wij ervoor dat alle materialen, na een grondige kwaliteitscontrole, worden hergebruikt in nieuwe producten of op de juiste manier worden gerecycleerd. 

milieuvriendelijk

We walk our talk.

DSC_9011.jpg

made with recycled and organic materials

GAUTHIER_CANON-52.jpg

made for disassembly

Image by Alexander Grey

for
people and planet

stepper-motor-3704184_1280_edited.jpg

reuse

over and over again

sustainable supply chain

reproductive-health-supplies-coalition-i2I0_u98Rh4-unsplash_edited.jpg

Every step of the way

invulform

ARTIKEL TERUGZENDEN 

Wil je zelf een artikel terugsturen of binnenbrengen? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar

circular@re-sound.be
en we zorgen ervoor dat het in orde komt!

Bedankt voor de inzending!

Online Magazine Office
bottom of page