top of page

RE-SOUND | effectief DUURZAME AKOESTIsche oplossingen

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Duurzame akoestiekverbetering

De beleving van een ruimte is enorm belangrijk. Dat weten we bij Re-sound en daarom ontwikkelden we toepassingen die elke ruimte een optimale akoestiek geven. Dat onze producten op de koop toe ook milieuvriendelijk zijn, is voor ons essentieel. De bezieler van Resound, Aaron Thierens gelooft in een wereld waar vervuilende producten vervangen worden door duurzame alternatieven. Naast die ecologische duurzaamheid staat ook de sociale tak voor ons centraal. We werken met lokale partners die ervoor zorgen dat onze producten in de juiste, eerlijke omstandigheden worden gemaakt en mensen kansen biedt om te groeien en nuttige ervaring op te bouwen.

Van reststroom naar kwalitatief product

Het zaadje van Re-sound werd geplant in 2020. Voor een schoolproject moest een nieuwe toepassing voor gerecycleerd jeansgaren bedacht worden. Al snel kwam Aaron op het idee om een milieuvriendelijke, akoestische toepassing uit te werken. Momenteel worden akoestische producten namelijk vaak vervaardigd uit schadelijke schuimen of materialen die achteraf niet herbruikbaar zijn, wat enorm schadelijk is voor ons ecosysteem en de mensen die er dagelijks mee moeten werken. De panelen van Resound zijn effectief, stijlvol en volledig modulair. Je kan ze ophangen aan de muur en gemakkelijk aaneen monteren. Werk de panelen af met een hoes in een kleur naar keuze en geniet jarenlang van een optimale akoestiek.

Volledig circulair ​​en toch effectief

Milieuvriendelijk werken is tegenwoordig van groot belang. Re-sound gaat nog een stapje verder en werkt volledig circulair. Alle gebruikte grondstoffen en materialen worden hergebruikt of gerecycleerd. Je kan je oude en afgedankte panelen gemakkelijk terugsturen en wij geven ze een nieuwe bestemming.
Dankzij onze innovatieve mix van materialen zorgen we er niet alleen voor dat onze producten helemaal circulair zijn, maar ze zijn ook enorm effectief. 100% van het inkomende geluid wordt geabsorbeerd, dit zorgt ervoor dat je minder producten nodig hebt en je probleem dus met een beperkte ingreep volledig opgelost geraakt.

Meer weten over Re-sound? Of wil je onze producten zelf in je woning integreren? Neem een kijkje op onze webshop of geef ons een seintje en wij geven je met plezier meer uitleg over onze werkwijze en producten.

HET TEAM
Aaron Thierens is the co-founder of Resound

Aaron Thierens

Founder

  • Grey LinkedIn Icon
  • email (2)
Pointing in Pink T-shirt

We are hiring!

Business development manager

bottom of page