top of page

100% effectief

Volledig circulair

Volledig Belgisch product

Geluidsdemping in Antwerpen

Geluidsdemping is een essentiële factor in het creëren van een comfortabele werkomgeving, vooral in een levendige stad als Antwerpen. Bij Re-sound specialiseren we ons in het optimaliseren van werkruimtes door effectieve geluidsdemping te bieden die zowel de productiviteit verhoogt als de stress vermindert. Met onze geavanceerde oplossingen kun je afscheid nemen van storende geluiden en een serene werksfeer bevorderen.

Verbeter vandaag nog jouw ruimte

Solid

&

Divide

Akoestisch wandpaneel

Akoestisch wandpaneel, gemakkelijk te installeren en met nog meer impact.

Akoestisch tussenscherm

Akoestisch tussenscherm, gemakkelijk op te zetten en flexibel te gebruiken.

Het belang van geluidsdemping in kantoorgebouwen

In kantoorgebouwen is geluidsdemping van cruciaal belang om geluidsoverlast te beperken en werknemers gefocust te houden. Onze akoestische oplossingen zijn ontworpen om ongewenste geluiden effectief te blokkeren en de concentratie te verbeteren. Geluidspanelen zijn hier een belangrijk onderdeel van; ze absorberen geluidsgolven en voorkomen dat deze de werkplek doordringen. De akoestische inrichting van je kantoor speelt een sleutelrol in hoe geluid in de ruimte wordt beheerd. Onze akoestische behandelingen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en dragen bij aan een professionele uitstraling van je kantoor.

Witruimte, rust en stilte

van de 10 werknemers stoort zich aan achtergrondgeluiden op kantoor

de meest effectieve Akoestische oplossingen 

100% effectief

Onze akoestische panelen zijn enorm effectief. Dankzij de juiste materialen en verbindingen worden de inkomende geluidsgolven zo goed als mogelijk geabsorbeerd. Dit wil zeggen dat je tot wel 5 keer effectiever zijn dan de traditionele akoestische panelen. Minder kosten voor jou en minder materiaal voor de planeet: een win-win situatie!

Volledig circulair

Onze panelen bestaan uit een basismodule met telkens een mooie hoes in een kleur naar keuze. Heb je de panelen of de hoes niet meer nodig? Stuur ze dan terug en wij hergebruiken of recycleren ze. Zo werken wij volledig circulair. Geen verspilling en milieuvervuiling.

Belgische kwaliteit

Onze akoestische toepassingen worden met de grootste zorg ontworpen. Maar dat is het halve werk, zowel onze R&D als de volledige productie gebeurt in België. Zo maken we er een lokaal verhaal van en kunnen we garanderen dat alles eerlijk en kwalitatief wordt geproduceerd.

Neem de stap naar een stillere werkomgeving

Is het tijd om de akoestische kwaliteit van jouw kantoor te verbeteren? Aarzel niet en vraag vandaag nog een offerte aan. Onze oplossingen zijn 100% circulair doordat wij de panelen die jij terugstuurt, hergebruiken. Laat ons je helpen een stillere, productievere werkomgeving te creëren die het welzijn van je werknemers verbetert. Neem contact op en ervaar het verschil van professionele geluidsdemping.

Onze klanten:

Contactformulier

schrijf je in op de nieuwsbrief
en kom alles over resound als eerste te weten!

bottom of page