top of page

100% effectief

Volledig circulair

Volledig Belgisch product

Geluidsoverlast in kantoorgebouwen

Geluidsoverlast in kantoorgebouwen is een veelvoorkomend probleem dat de productiviteit en het welzijn van werknemers ernstig kan beïnvloeden. Bij Re-sound begrijpen we de impact die een lawaaierige omgeving kan hebben op de concentratie en efficiëntie. Daarom specialiseren wij ons in het aanbieden van oplossingen die specifiek gericht zijn op het verminderen van geluidsoverlast in kantoorgebouwen.

Verbeter vandaag nog jouw ruimte

Solid

&

Divide

Akoestisch wandpaneel

Akoestisch wandpaneel, gemakkelijk te installeren en met nog meer impact.

Akoestisch tussenscherm

Akoestisch tussenscherm, gemakkelijk op te zetten en flexibel te gebruiken.

Aanpak van geluidsoverlast in kantoorgebouwen

Met onze producten zorgen we ervoor dat de geluidsoverlast in kantoorgebouwen effectief wordt verminderd, waardoor jouw werknemers zich beter kunnen concentreren en hun welzijn verbetert. Onze geluidspanelen zijn ontworpen om geluiden te absorberen waar ze het meest hinderlijk zijn. De geluidsabsorptie wordt geoptimaliseerd door strategische plaatsing binnen de akoestische inrichting van jouw kantoor. Onze geluidsexpertise stelt ons in staat om elke werkruimte te transformeren in een oase van rust, waar productiviteit en focus de norm zijn.

Witruimte, rust en stilte

van de 10 werknemers stoort zich aan achtergrondgeluiden op kantoor

de meest effectieve Akoestische oplossingen 

100% effectief

Onze akoestische panelen zijn enorm effectief. Dankzij de juiste materialen en verbindingen worden de inkomende geluidsgolven zo goed als mogelijk geabsorbeerd. Dit wil zeggen dat je tot wel 5 keer effectiever zijn dan de traditionele akoestische panelen. Minder kosten voor jou en minder materiaal voor de planeet: een win-win situatie!

Volledig circulair

Onze panelen bestaan uit een basismodule met telkens een mooie hoes in een kleur naar keuze. Heb je de panelen of de hoes niet meer nodig? Stuur ze dan terug en wij hergebruiken of recycleren ze. Zo werken wij volledig circulair. Geen verspilling en milieuvervuiling.

Belgische kwaliteit

Onze akoestische toepassingen worden met de grootste zorg ontworpen. Maar dat is het halve werk, zowel onze R&D als de volledige productie gebeurt in België. Zo maken we er een lokaal verhaal van en kunnen we garanderen dat alles eerlijk en kwalitatief wordt geproduceerd.

Ontdek de stilte met een offerte

Wil je de geluidsoverlast in jouw kantoorgebouw aanpakken en de werkomgeving voor je team verbeteren? Neem dan nu actie en vraag een offerte aan. Laat ons met onze visie en expertise de rust terugbrengen in jouw kantoorruimte. Samen kunnen we een werkomgeving creëren waar iedereen zich op zijn best kan voelen en presteren. Contacteer ons vandaag nog en zet de eerste stap naar een stiller kantoor.

Onze klanten:

Contactformulier

schrijf je in op de nieuwsbrief
en kom alles over resound als eerste te weten!

bottom of page