top of page

100% effectief

Volledig circulair

Volledig Belgisch product

Akoestische oplossingen

Akoestische oplossingen zijn essentieel voor alle kantoren die streven naar optimale productiviteit en comfort. Bij Re-sound zijn we gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde geluidsoplossingen voor vergaderruimten, kantoorruimten, en zelfs nieuwbouwwoningen die helpen om geluidsoverlast te minimaliseren en de geluidsabsorptie in verschillende ruimtes te maximaliseren. Onze diensten omvatten alles van de analyse van de akoestische behoeften tot de implementatie van op maat gemaakte oplossingen in je kantoor of nieuwbouwwoning.

Verbeter vandaag nog jouw ruimte

Solid

&

Divide

Akoestisch wandpaneel

Akoestisch wandpaneel, gemakkelijk te installeren en met nog meer impact.

Akoestisch tussenscherm

Akoestisch tussenscherm, gemakkelijk op te zetten en flexibel te gebruiken.

Akoestische oplossingen voor kantoren

In kantoren spelen akoestische oplossingen een belangrijke rol in het bevorderen van een rustige en productieve werkplek. Door effectieve akoestische oplossingen toe te passen, zoals geluidspanelen, kunnen we storende geluiden in kantoren aanzienlijk verminderen. Deze maatregelen dragen bij aan een betere concentratie en minder afleidingen, wat essentieel is voor efficiëntie en tevredenheid op de werkvloer.

Geluidsoplossingen voor vergaderruimten

Witruimte, rust en stilte

van de 10 werknemers stoort zich aan achtergrondgeluiden op kantoor

Geluidsoplossingen zijn van onschatbare waarde in vergaderruimten voor het waarborgen van heldere communicatie en efficiënte vergaderingen. Akoestische oplossingen voor kantoren zorgen voor geluidsdemping, zodat gesprekken binnen de ruimte blijven en externe ruis geminimaliseerd wordt. Zo dragen geluidsoplossingen voor vergaderruimten bij aan productievere vergaderingen waarbij elke deelnemer duidelijk gehoord kan worden zonder verstoringen.

de meest effectieve Akoestische oplossingen 

100% effectief

Onze akoestische panelen zijn enorm effectief. Dankzij de juiste materialen en verbindingen worden de inkomende geluidsgolven zo goed als mogelijk geabsorbeerd. Dit wil zeggen dat je tot wel 5 keer effectiever zijn dan de traditionele akoestische panelen. Minder kosten voor jou en minder materiaal voor de planeet: een win-win situatie!

Volledig circulair

Onze panelen bestaan uit een basismodule met telkens een mooie hoes in een kleur naar keuze. Heb je de panelen of de hoes niet meer nodig? Stuur ze dan terug en wij hergebruiken of recycleren ze. Zo werken wij volledig circulair. Geen verspilling en milieuvervuiling.

Belgische kwaliteit

Onze akoestische toepassingen worden met de grootste zorg ontworpen. Maar dat is het halve werk, zowel onze R&D als de volledige productie gebeurt in België. Zo maken we er een lokaal verhaal van en kunnen we garanderen dat alles eerlijk en kwalitatief wordt geproduceerd.

Akoestische oplossingen voor een nieuwbouwwoning

Voor een nieuwbouwwoning bieden wij akoestische oplossingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel. Het integreren van akoestische materialen tijdens de bouwfase kan een wereld van verschil maken in hoe geluid zich door de woning beweegt. Het toepassen van geluidsabsorptieproducten zorgt voor een rustige en serene thuisomgeving, vrij van storende externe geluiden.

Vraag een offerte aan voor een rustigere omgeving

Ben je geïnteresseerd in het transformeren van jouw kantoren of nieuwbouwwoning met onze akoestische oplossingen? Vraag nu een offerte aan en ontdek hoe wij met onze expertise een rustigere, aangenamere omgeving voor jou kunnen creëren. Laat ons helpen de akoestiek in jouw ruimte te optimaliseren voor maximaal comfort en efficiëntie.

Onze klanten:

Contactformulier

schrijf je in op de nieuwsbrief
en kom alles over resound als eerste te weten!

bottom of page