top of page

100% effectief

Volledig circulair

Volledig Belgisch product

Akoestische scheidingspanelen

Akoestische scheidingspanelen zijn een essentieel onderdeel van een moderne kantoorinrichting. Deze panelen zijn geluidsabsorberende schermen die speciaal ontworpen zijn om de akoestische eigenschappen van een ruimte te verbeteren door geluid efficiënt te blokkeren en te absorberen. Bij Re-sound richten we ons op het leveren van geluidsabsorberende schermen die niet alleen praktisch zijn in gebruik, maar ook esthetisch bijdragen aan de werkplek. Onze akoestische scheidingspanelen bieden de perfecte combinatie van privacy en geluidscontrole.

Verbeter vandaag nog jouw ruimte

Solid

&

Divide

Akoestisch wandpaneel

Akoestisch wandpaneel, gemakkelijk te installeren en met nog meer impact.

Akoestisch tussenscherm

Akoestisch tussenscherm, gemakkelijk op te zetten en flexibel te gebruiken.

Akoestische scheidingspanelen bieden meer dan alleen privacy

Akoestische scheidingspanelen doen meer dan alleen het blokkeren van zicht; ze zijn belangrijk voor effectieve geluidsdemping in een drukke kantooromgeving. Deze geluidsabsorberende schermen verminderen afleidingen niet alleen door de persoon tegenover je aan het zicht te onttrekken, maar ook door belangrijke geluidsabsorptie te bieden. In combinatie met onze andere geluidspanelen zorgen ze voor een omgeving waar concentratie en efficiëntie voorop staan. Elk paneel is ontworpen om geluidsgolven effectief te vangen en te verminderen, wat bijdraagt aan de algehele akoestische behandelingen van jouw ruimte.

Witruimte, rust en stilte

van de 10 werknemers stoort zich aan achtergrondgeluiden op kantoor

de meest effectieve Akoestische oplossingen 

100% effectief

Onze akoestische panelen zijn enorm effectief. Dankzij de juiste materialen en verbindingen worden de inkomende geluidsgolven zo goed als mogelijk geabsorbeerd. Dit wil zeggen dat je tot wel 5 keer effectiever zijn dan de traditionele akoestische panelen. Minder kosten voor jou en minder materiaal voor de planeet: een win-win situatie!

Volledig circulair

Onze panelen bestaan uit een basismodule met telkens een mooie hoes in een kleur naar keuze. Heb je de panelen of de hoes niet meer nodig? Stuur ze dan terug en wij hergebruiken of recycleren ze. Zo werken wij volledig circulair. Geen verspilling en milieuvervuiling.

Belgische kwaliteit

Onze akoestische toepassingen worden met de grootste zorg ontworpen. Maar dat is het halve werk, zowel onze R&D als de volledige productie gebeurt in België. Zo maken we er een lokaal verhaal van en kunnen we garanderen dat alles eerlijk en kwalitatief wordt geproduceerd.

Zet de stap naar een stillere werkplek

Ben je klaar om de geluidsomgeving op je werkplek te verbeteren? Vraag vandaag nog een offerte aan voor onze akoestische scheidingspanelen. Met een eenvoudige installatie van onze op maat gemaakte oplossingen kan je direct genieten van verbeterde geluidsabsorptie en geluidsdemping. Onze geluidsabsorberende schermen zijn niet alleen functioneel maar ook stijlvol. Bovendien passen ze naadloos in elk kantoorontwerp.

Onze klanten:

Contactformulier

schrijf je in op de nieuwsbrief
en kom alles over resound als eerste te weten!

bottom of page