top of page

100% effectief

Volledig circulair

Volledig Belgisch product

Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen zijn ontworpen om geluiden effectief te absorberen en de nagalm in ruimtes te verminderen. Deze geluidsabsorberende wandpanelen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en kunnen volledig worden aangepast aan de stijl en inrichting van jouw kantoor. Door het gebruik van hoogwaardige materialen garandeert Re-sound dat onze panelen bijdragen aan een beter akoestisch klimaat, waarin duidelijke communicatie en concentratie centraal staan.

Verbeter vandaag nog jouw ruimte

Solid

&

Divide

Akoestisch wandpaneel

Akoestisch wandpaneel, gemakkelijk te installeren en met nog meer impact.

Akoestisch tussenscherm

Akoestisch tussenscherm, gemakkelijk op te zetten en flexibel te gebruiken.

Voordelen van akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen absorberen veel geluid, waardoor het algemene geluidsniveau in een ruimte aanzienlijk wordt gedempt. Dit zorgt ervoor dat iedereen in een kantoor zich beter kan concentreren op zijn of haar werk, zonder afgeleid te worden door storende geluiden van buitenaf of van collega’s. Geluidsabsorberende wandpanelen spelen een belangrijke rol in het verminderen van geluidsoverlast en het verhogen van de productiviteit en het welzijn van werknemers. Onze geluidsabsorberende wandpanelen zijn bovendien 100% circulair. Je kunt de panelen naar ons terugsturen wanneer je ze niet meer nodig hebt, waarna wij ze hergebruiken. Zo dragen onze geluidsabsorberende wandpanelen bij aan een duurzame bedrijfsvoering en vermindert de milieu-impact. Bovendien kunnen aanvullende akoestische oplossingen verder bijdragen aan een optimaal akoestisch comfort. Zo zorgen plafondpanelen ervoor dat er minder galm en echo is. Akoestische scheidingspanelen zorgen er dan weer voor dat je niet te veel afgeleid wordt door de persoon die over jou zit.

Witruimte, rust en stilte

van de 10 werknemers stoort zich aan achtergrondgeluiden op kantoor

de meest effectieve Akoestische oplossingen 

100% effectief

Onze akoestische panelen zijn enorm effectief. Dankzij de juiste materialen en verbindingen worden de inkomende geluidsgolven zo goed als mogelijk geabsorbeerd. Dit wil zeggen dat je tot wel 5 keer effectiever zijn dan de traditionele akoestische panelen. Minder kosten voor jou en minder materiaal voor de planeet: een win-win situatie!

Volledig circulair

Onze panelen bestaan uit een basismodule met telkens een mooie hoes in een kleur naar keuze. Heb je de panelen of de hoes niet meer nodig? Stuur ze dan terug en wij hergebruiken of recycleren ze. Zo werken wij volledig circulair. Geen verspilling en milieuvervuiling.

Belgische kwaliteit

Onze akoestische toepassingen worden met de grootste zorg ontworpen. Maar dat is het halve werk, zowel onze R&D als de volledige productie gebeurt in België. Zo maken we er een lokaal verhaal van en kunnen we garanderen dat alles eerlijk en kwalitatief wordt geproduceerd.

Vraag nu uw offerte aan

Ben je klaar om de stap te zetten naar een rustigere, productievere werkomgeving? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor onze op maat gemaakte akoestische wandpanelen. Door een offerte aan te vragen, kun je direct zien welke positieve invloed onze geluidspanelen op jouw werkplek zullen hebben. Onze geluidsabsorberende wandpanelen zijn specifiek ontworpen om geluidsoverlast aanzienlijk te verminderen en de akoestische kwaliteit van jouw kantooromgeving te verbeteren.

Onze klanten:

Contactformulier

schrijf je in op de nieuwsbrief
en kom alles over resound als eerste te weten!

bottom of page