top of page

RESOUND : DUURZAME AKOESTIEK

Resound | Circulaire akoestiek

De beleving van een ruimte is enorm belangrijk. Dat weten we bij Resound en daarom ontwikkelden we toepassingen die elke ruimte een optimale akoestiek geven. Dat onze producten op de koop toe ook milieuvriendelijk zijn, is voor ons essentieel. De bezieler van Resound, Aaron Thierens gelooft in een wereld waar vervuilende producten vervangen worden door duurzame alternatieven.

Milieuvriendelijke akoestische toepassingen

Het zaadje van Resound werd geplant in 2020. Voor een schoolproject moest een nieuwe toepassing voor gerecycleerd jeansgaren bedacht worden. Al snel kwam Aaron op het idee om een milieuvriendelijke, akoestische toepassing uit te werken. Momenteel worden akoestische producten namelijk vaak vervaardigd uit PU/PS-schuim, wat enorm schadelijk is voor ons ecosysteem en de mensen die er dagelijks mee moeten werken. De panelen van Resound zijn toegankelijk, stijlvol en volledig modulair. Je kan ze ophangen aan de muur of op een bureau plaatsen en gemakkelijk aaneen monteren. Werk de panelen af met een hoes in een kleur naar keuze en geniet jarenlang van een optimale akoestiek.

Volledig circulair ​​

Milieuvriendelijk werken is tegenwoordig van groot belang. Resound gaat nog een stapje verder en werkt volledig circulair. Alle gebruikte grondstoffen en materialen worden hergebruikt of gerecycleerd. Je kan je oude en afgedankte panelen gemakkelijk terugsturen en wij geven ze een nieuwe bestemming.

Meer weten over Resound? Of wil je onze producten zelf in je woning integreren? Neem een kijkje op onze webshop of geef ons een seintje en wij geven je met plezier meer uitleg over onze werkwijze en producten.

HET TEAM
Aaron Thierens is the co-founder of Resound

Aaron Thierens

Founder

  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page