top of page

circular and even more
effective.

Rust op kantoor, Resound Interior akoestische wandpanelen in kantoor

Over Resound

Echo's, nagalmen of achtergrondgeluiden? Dat is verleden tijd met Resound!We ontwikkelen en maken producten die deze storende geluiden neutraliseren en ervoor zorgen dat je in alle rust kan werken of ontspannen.

De beleving van een ruimte is enorm belangrijk. Met milieuvriendelijke producten die elke ruimte een optimale akoestiek geven, geloven wij in een wereld waar vervuilende producten vervangen worden door duurzame alternatieven. Zo hebben we een volledig circulair design, zonder in te boeten op kwaliteit. De wandpanelen zijn ideaal in een kantoor, een grote ruimte, repetitielokaal of een nieuwbouwwoning waar geluid gedempt moet worden én de akoestiek beter kan.
 

Akoestische toepassingen met een hart voor het milieu

modulair

Onze akoestische panelen zijn volledig modulair. Ze zijn opgebouwd in twee hoogtes, waardoor je in reliëf kan werken, of gewoon op een vlakke plaat. Je kunt de modules tegen elkaar bevestigen aan de muur of los gebruiken op een bureau. Elk formaat is mogelijk.

circulair

De panelen bestaan uit een basismodule met telkens een mooie hoes in een kleur naar keuze. Heb je de panelen of de hoes niet meer nodig? Stuur ze dan terug en wij recycleren ze. Zo werken wij volledig circulair Geen verspilling en milieuvervuiling, dus!

kwalitatief

Onze akoestische toepassingen worden met de grootste zorg ontworpen. Naast een garantieperiode van 10 jaar, zorgen we er ook voor dat alle producten worden getest om aan de nodige kwaliteitseisen te voldoen. Zo halen we een absorptiewaarde van α = 1 en een brandveiligheidsklasse E.

Waarom kiezen voor Resound?

Waarom kiezen voor de duurzame wandpanelen van Resound?

Milieuvriendelijk, circulair én mooi voor het oog. Resound wil af van milieuvervuilende alternatieven voor akoestiekverbetering en bracht dit duurzaam alternatief op de markt. De productie gebeurt volledig in België. De wandpanelen zijn eenvoudig te bevestigen en beschikbaar in meerdere formaten en kleuren. De panelen niet langer nodig? Stuur alles gratis naar ons terug. Wij hergebruiken de oude materialen met veel plezier en recycleren waar nodig.

Circulair duurzaam akoestische wandpanelen akoestiekverbetering dankzij Resound

"Cradle to Cradle is like good gardening; it is not about “saving” the planet but about learning to thrive on it."

Michael Braungart

Believers

unizo_rgb_shaded_0.png
karoot_600x.png
Nieuwsbrief

schrijf je in op de nieuwsbrief en kom alles over resound als eerste te weten!

bottom of page