top of page
Batibouwfolder-Resound-2022-9.jpg
Who Are We

Interior

Interior start is het eerste product dat we op de markt brengen binnen het Interior gamma. Dit is een modulair systeem van akoestische wandpanelen.

Akoestische wandpanelen zorgen ervoor dat je geen storende achtergrondgeluiden of echo's meer waarneemt en je dus veel beter kan focussen op het gesprek dat je aan het voeren bent, je werk of gewoon even een rustig moment kan inlassen zonder steeds gestoord te worden.

Circulair?

Dat klopt! we werken volledig circulair. Veel bedrijven werken met gerecycleerde materialen of zorgen ervoor dat hun materialen gerecycleerd kunnen worden na gebruik, wij gaan een stapje verder.
We werken niet alleen met gerecyleerde of biobased (volledig natuurlijke) grondstoffen, we ontwerpen onze producten zodat alles kan herbruikt worden en dat steeds opnieuw en opnieuw.


Het unieke aan Interior Start is dat je in tegenstelling tot de eierschaalvormige schuimen die we allemaal kennen veel minder materiaal nodig hebt om een ruimte te optimaliseren. Met enkele panelensets heb je al genoeg om geen overlast meer te ondervinden. Dit komt door de samenwerking tussen onze 3 basismaterialen: Jeans, hennepvilt en karton. Door de geluidsabsorberende eigenschappen behalen we een absorptiecoëfficiënt (de mate waarin geluid wordt geabsorbeerd) van α = 1. Dit wil zeggen dat 100% van het geluid wordt geabsorbeerd en er dus geen reflectie optreedt.

Batibouwfolder-Resound-2022-3.jpg

Combineer volledig zelf!

 

Door het modulaire ontwerp van Interior kan je alle producten, die al zijn gelanceerd en er in de toekomst nog aankomen, samenstellen zoals je zelf wil. Heb je liever één strak vlak op heel de muur of verdeel je dit liever in verschillende kleinere delen? Het kan allemaal. Er zijn 2 verschillende formaten, waarbij de afstand tot de muur verschilt en je er een 3d textuur mee kan makenof juist een vlak paneel kan verkrijgen.

Helemaal verkocht?

Contacteer ons en we bekijken wat er mogelijk is.

info@re-sound.be

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page