top of page

circular and even more
effective.

Rust op kantoor, Resound Interior akoestische wandpanelen in kantoor

Zorg voor een gezellig en rustig moment

Echo's, nagalmen of achtergrondgeluiden? Dat is verleden tijd met Resound!We ontwikkelen en maken producten die deze storende geluiden neutraliseren en ervoor zorgen dat je in alle rust kan werken of ontspannen.

De beleving van een ruimte is enorm belangrijk. Dat is bij een bar, gang of hotelkamer niet anders. Vergroot de klantbeleving en zorg ervoor dat je bezoekers volledig tot rust kunnen komen met onze akoestische wandpanelen. Je kan ze gebruiken voor in de bar, het onthaal of op de kamers waar geluid gedempt moet worden én de akoestiek beter kan.
 

Akoestische toepassingen voor de perfecte klantbeleving

modulair

Onze akoestische panelen zijn volledig modulair. Ze zijn opgebouwd in twee hoogtes, waardoor je in reliëf kan werken, of gewoon op een vlakke plaat. Je kunt de modules tegen elkaar bevestigen aan de muur of los gebruiken op een bureau. Elk formaat is mogelijk.

circulair

De panelen bestaan uit een basismodule met telkens een mooie hoes in een kleur naar keuze. Heb je de panelen of de hoes niet meer nodig? Stuur ze dan terug en wij recycleren ze. Zo werken wij volledig circulair Geen verspilling en milieuvervuiling, dus!

Belgisch

Onze akoestische toepassingen worden met de grootste zorg ontworpen. Maar dat is het halve werk, zowel onze r&d als de volledige productie gebeurt in België. Zo maken we er een lokaal verhaal van en kunnen we garanderen dat alles eerlijk en kwalitatief wordt geproduceerd.

Waarom kiezen voor de duurzame wandpanelen van Resound?

Milieuvriendelijk, circulair én mooi voor het oog. Resound wil af van milieuvervuilende alternatieven voor akoestiekverbetering en bracht dit duurzaam alternatief op de markt. De productie gebeurt volledig in België. De wandpanelen zijn eenvoudig te bevestigen en beschikbaar in meerdere formaten en kleuren. De panelen niet langer nodig? Stuur alles gratis naar ons terug. Wij hergebruiken de oude materialen met veel plezier en recycleren waar nodig.

Circulair duurzaam akoestische wandpanelen akoestiekverbetering dankzij Resound

"Cradle to Cradle is like good gardening; it is not about “saving” the planet but about learning to thrive on it."

Michael Braungart

Believers

karoot_600x.png
unizo_rgb_shaded_0.png
Nieuwsbrief

schrijf je in op de nieuwsbrief en kom alles over resound als eerste te weten!

bottom of page