top of page

Our website is down, litteraly

Re-sound onderneemt actie tegen het aanmoedigen van de slechte praktijken die gepaard gaan met Black Friday in een poging om te protesteren tegen de overmatige consumptie en de negatieve gevolgen hiervan. Onze website wordt daarom (letterlijk) offline gehaald, zodat we allemaal kunnen reflecteren op onze betrokkenheid bij deze dag die recht tegenover duurzaamheid en verantwoorde consumptie staat. We nodigen je uit om samen met ons na te denken over de impact van onze koopgewoonten op onze planeet en onze werknemers. Samen kunnen we werken aan een duurzamere toekomst in alle betekenissen van het woord.

>>>

circular and even more effective acoustics.

Een prikkelarm en productief kantoor

Echo's, galmen of achtergrondgeluiden? Dat is verleden tijd met Resound!We ontwikkelen en maken producten die deze storende geluiden neutraliseren en ervoor zorgen dat je in alle rust kan werken of ontspannen.

white space.png

6van de 10 werknemers stoort zich aan achtergrondgeluiden op kantoor

Gaan we samen voor 0?

De beleving van een ruimte is enorm belangrijk, denk maar aan een vergaderruimte waar je met hoofdpijn uitkomt. Door de vergaderruimtes prikkelarm te maken voorkom je niet alleen stress en andere klachten, maar verbeter je ook de verstaanbaarheid, productiviteit en verminder je het aantal fouten die gemaakt worden. Onze wandpanelen zijn ideaal in een (open) kantoor, een kantine, vergaderruimte of op de gang waar geluid gedempt moet worden én de "speech privacy" beter kan.

Download hier

de meest effectieve Akoestische toepassingen Voor op kantoor

100% effectief

Onze akoestische panelen zijn enorm effectief. Dankzij de juiste materialen en verbindingen worden de inkomende geluidsgolven enorm goed geabsorbeerd. Dit wil zeggen dat je tot wel 5 keer minder producten nodig hebt dan bij de traditionele akoestische panelen. Minder kosten voor jou en minder materiaal voor de planeet: een win-win situatie!

circulair

Onze panelen bestaan uit een basismodule met telkens een mooie hoes in een kleur naar keuze. Heb je de panelen of de hoes niet meer nodig? Stuur ze dan terug en wij hergebruiken of recycleren ze. Zo werken wij volledig circulair. Geen verspilling en milieuvervuiling, dus!

Belgisch

Onze akoestische toepassingen worden met de grootste zorg ontworpen. Maar dat is het halve werk, zowel onze r&d als de volledige productie gebeurt in België. Zo maken we er een lokaal verhaal van en kunnen we garanderen dat alles eerlijk en kwalitatief wordt geproduceerd.

Waarom kiezen voor Resound?

Waarom kiezen voor de duurzame wandpanelen van Resound?

Met akoestische oplossingen die 100% absorberen (AOBJ = 1) behoren we tot de beste van de markt en bovendien gebeurt de productie volledig in België. De wandpanelen zijn eenvoudig te bevestigen en beschikbaar in meerdere formaten en kleuren. De panelen niet langer nodig? Stuur alles gratis naar ons terug. Wij hergebruiken de oude materialen met veel plezier en recycleren waar nodig. Zo zorgen we ervoor dat deze materialen niet meer op de vuilnisbelt belanden, maar een tweede, derde, ... leven krijgen met waardebehoud. Zo maken we onze producten circulair, effectief én mooi voor het oog. Resound wil af van milieuvervuilende alternatieven voor akoestiekverbetering en bracht dit duurzaam alternatief op de markt.

Circulair duurzaam akoestische wandpanelen akoestiekverbetering dankzij Resound

"Cradle to Cradle is like good gardening; it is not about “saving” the planet but about learning to thrive on it."

Michael Braungart

Onze klanten:

Nieuwsbrief

schrijf je in op de nieuwsbrief
en kom alles over resound als eerste te weten!

bottom of page